Bekerwedstrijd Dames 2

Geplaatst op 22 september 2017
Categorie: Nieuws

Na een hele korte voorbereiding van maar een aantal trainingen, mochten wij ook weer aan de bak na de vakantie. Onze eerste bekerwedstrijd stond namelijk op de planning op donderdag 14 september om half 9 in de Haambrink tegen Tornado Dames 1 uit Geesteren.

De eerste begonnen we met volle enthousiasme en liep in het begin gelijk op. Na een aantal mooie serves liepen wij een paar punten uit op Tornado. Aan het einde van de set wist Tornado een paar punten achterstand in te halen, maar waren wij sterker en sleepten deze set binnen met 25-22! Blij met ons eerste puntje van het seizoen begonnen we aan de tweede set!

Ook in de tweede set speelden wij goed en overtuigend. Deze set werd ook door ons gewonnen met 25-23.

De derde set was heel erg spannend. Wij liepen in het begin heel erg uit, maar in het midden van de set kwam Tornado terug waardoor de rest van de set gelijk op ging. Aan het eind van de set werd het spannend want de stand lag erg dicht bij elkaar. Lange rally’s werden gespeeld om deze derde set ook te winnen, maar Tornado was wist uiteindelijk de set met 29-27 te winnen.

De 4de set had Tornado meteen een voorstand van een paar punten. Het lukte ons niet om de knop om te zetten waardoor Tornado deze set met 25-17 won. De setstand: 2-2 en dit betekende dus een vijfde set.

De 5de set begonnen wij met een hele mooie en lange serve-serie wat ons een voorsprong van 11-0 opleverde. Tornado scoorde nog wel een paar punten, maar wij wonnen de set met 15-7!

Een overwinning van 3-2 waar we erg blij mee zijn! 23 september hebben we onze eerste competitiewedstrijd en spelen we om half 3 tegen Rivo Rijssen Dames 3 in de Haambrink. Tot dan!