Wedstrijdverslagen: Dames 2-Lutheria DS1 en MC1-SV Dynamo Apeldoorn MC1

Geplaatst op 17 oktober 2016
Categorie: Nieuws

Dames 2 – Lutheria Dames 1

Afgelopen zaterdag 15 oktober speelden wij tegen Lutheria DS1. We hebben in de voorbereiding ook tegen hun gespeeld. Wie wedstrijd hebben we verloren met 2 – 0. We wisten al dat het een sterke en ervaren ploeg was en dat het een moeilijke wedstrijd zou worden. We hebben nog steeds twee geblesseerden in ons team, dus we hadden versterking uit dames 1. Tijdens de bespreking voor de wedstrijd werd er veel gelachen.

De 1e set was begonnen. Beide teams begonnen sterk en liepen tegelijk op. Het waren telkens maar 2 of 3 punten verschil in het voordeel van Lutheria. Uiteindelijk kwamen wij terug en stond het 24-24. Dus het was nog erg spannend aan het eind van de set, maar helaas verloren we de set met 25-27.

In de 2e set waren we allemaal eilandjes. Het was en gevoel of er geen team in het veld stond. De beleving was weg en er werden soms onnodige foutjes gemaakt die niet gemaakt hoefden te worden. We verloren deze set met 17-25.

De 3e set hebben we hard gewerkt met elkaar en werd er ook goed en veel verdedigt. Aanvallend lukte het soms gewoon niet, dus werd er ook wel veel afgewisseld met tactische ballen. Er werd weer als een team gevolleybald. We hebben de set uiteindelijk verloren met 17-25.

De laatste set was begonnen. Het stond al 0-3 voor Lutheria. Dus hebben we de 4e set alles of niets gespeeld. We hebben net zoals in de 3e set hard gewerkt voor de punten. Lutheria was helaas iets te sterk en ze wonnen de laatste set met 18-25.

Jammer genoeg verloren met 0-4. Op naar volgende week. Dan spelen we tegen Avior DS 2. Om 15:00 uur in Deventer. Dit is voor ons een nieuwe tegenstander, dus we weten er niet zo veel van. Maar we gaan zekerweten knallen en alles geven!

MC1 – SV Dynamo Apeldoorn MC1

Vandaag hadden we onze allereerste thuiswedstrijd tegen SV Dynamo Apeldoorn. In het begin ging het lekker en stonden we al snel met 7-2 voor. Dynamo gaf niet op en vocht terug, maar wij hielden vol en wonnen de set met 25-14.

In de 2e set ging het erg gelijk op, al snel stond het 12-12. Wij maakten veel eigen fouten en kwamen met 13-16 zelfs achter te staan. Maar wij gaven echt niet op en vochten door en we wonnen de set met 25-23.

In de 3e set stonden we al snel voor met 4-1, maar Dynamo kwam terug en het stond 7-7. Wij namen een voorsprong en uiteindelijk wonnen wij de set met 25-14.

In de 4e set namen wij al meteen een voorsprong en we stonden snel met 12-5 voor. Dynamo gaf niet op en probeerde dichterbij te komen maar wij lieten dat niet gebeuren dus wij wonnen de set met 25-14.

Het was een mooie 4-0 winst voor Meisjes C1 en de volgende wedstrijd is 29 oktober om 11:30 uit tegen Dynamo Tubbergen C1.