Wedstrijdverslag MB1 en MC1

Geplaatst op 26 september 2016
Categorie: Nieuws

MB1 pakt volle winst in de eerste competitiewedstrijd!

Na voorbereiding van trainingen, oefenwedstrijden en een toernooi kon er afgelopen zaterdag eindelijk begonnen worden aan het nieuwe seizoen. Onze eerste wedstrijd was thuis om 12:00 tegen Holyoke MB1. Super gemotiveerd en met veel enthousiasme begonnen we aan deze wedstrijd.
De eerste set begonnen we gelijk op. Er werd goed verdedigd en mooie aanvallen leverde punten op. We wonnen die set ook met 25-17.
De tweede set begonnen we sterk. Maar we bleven niet scherp genoeg. We lieten de tegenstander dichter bij komen, dit leverde nog een spannende set op. Toch wonnen we uiteindelijk de set met 25-22.
De derde set waren we duidelijk beter. We begonnen meteen met een hoge serve druk, de tegenpartij had hier geen antwoord op. We liepen dus al snel uit. Er werd een mooi spel gespeeld door Krekkers. Serve, verdediging, setup en aanval, het klopte allemaal. Deze set wonnen we met 25-6.
Nog 1 set. We verwachtten dat Holyoke graag met een punt naar Enter wilde, dus kregen we de opdracht om scherp te blijven en voor de 5 punten te gaan. Iedereen speelden zijn eigen spel en voerde zijn eigen opdrachten uit. Setstand 25-13,opdracht goed uitgevoerd. 5 punten in de eerste competitie wedstrijd . Een goed begin voor Krekkers!
De volgende wedstrijd spelen we zaterdag 1 oktober thuis om 12:00 tegen Rivo Rijssen MB1. We verwachten een spannende pot. Kom ons allemaal aanmoedigen. Tot dan!

MC1 verliest van Devoko MC1

Onze eerste competitie wedstrijd speelden we op 24 september uit tegen Devoko MC1.
Iedereen had weer zin om te gaan spelen.

De eerste set begonnen we met een achterstand, serverend was Devoko sterk en daarom liep de pass bij ons niet goed. Ze begonnen met een voorsprong van 6-1, maar we kwamen terug.
Later in de set liep het heel gelijk op maar uiteindelijk verloren we de set met 23-25.

De tweede set begonnen we weer met een achterstand. Vooral in het eerste deel van de set stonden we steeds een paar punten achter op Devoko maar we bleven er nog wel steeds iets achter.
We verloren de set met 18-25

De derde set begonnen wij nu eens met een voorsprong, 6-0. Devoko kwam steeds dichtbij ons met de punten maar we behielden toch steeds een voorsprong. We wonnen de set met 25-21.

De vierde set kregen we het gevoel dat we echt nog wel konden gaan winnen. Ook in deze bouwden we een voorsprong, 11-18, nog 20-22 voor maar toen helaas 25-22 verloren. Helaas hebben we deze wedstrijd verloren maar helemaal geen slechte wedstrijd gespeeld, de volgende wedstrijd spelen we 8 oktober uit tegen Alterno om half 1.