Persbericht trainers Dames 2, staf Dames 1 compleet


Geplaatst op 17 maart 2020
Categorie: Nieuws

Ondanks alle perikelen rondom corona gaat de zoektocht naar nieuwe trainers verder. De Technische Commissie van V.V. Krekkers is afgelopen periode druk geweest met het zoeken naar een nieuwe trainer voor het tweede damesteam uitkomend in derde divisie.

Dames 2

Afgelopen week heeft dit geresulteerd in het vastleggen van het trainersduo Annet Hoek en Dennis Funke, welke samen de trainingen zullen verzorgen en waarbij Dennis Funke het team zal coachen. Dennis heeft enkele seizoenen geleden al als trainer/coach voor Dames 2 gestaan en deed dit de afgelopen 2 jaar voor Dames 3 bij Krekkers. Annet Hoek, een vast gezicht binnen Krekkers, heeft enkele jaren geleden tevens voor Dames 2 als trainer/coach gestaan. Dennis en Annet zagen dan ook deze samenwerking als vanzelfsprekend en kijken met veel plezier uit naar het nieuwe seizoen.

 

Dames 1

Met de komst van de trainer/coach Frank van den Noort betekende dit ook dat er opnieuw gekeken werd naar de volledige staf. Inmiddels is de staf van Dames 1 rond. Dit zijn Anouk van der Wal (ass. trainer/coach), Remco Hendriksen (ass. trainer/data-analist) en Govert Homburg (manager).