Teamfoto-D2-site

‘Zaterdag is de mooiste dag van de week, En je wist als je naar je vriendjes keek, Hier gaan ze heel wat beleven..

En de trainer riep : samen is niet alleen. Maar eenmaal op het veld vergat je dat meteen.. ‘

Zaterdag, de Haambrink, 16 maart 2019.. GAMEDAY!

Het was een winderige dag, waar de een vanuit Harbrinkhoek bezweet aan kwam omdat ze tegen de wind in moest, kwam de ander vanuit Almelo aanvliegen, letterlijk, met de wind mee. We mochten aantreden tegen Esch Stars uit Vasse! Zij staan iets onder ons maar dat zegt niets over hoe de wedstrijd zal verlopen, elke set is het 0-0 en er zijn kansen voor beide teams.

‘Maar zaterdag was de mooiste dag van de week..

En je wist als je naar je vriendjes keek,

Hier staat het nieuwe oranje!’

Maar ook Oranje speelt weleens niet al te best. Het was al met al wat stroperig, vaak net niet en soms net wel. We hebben ons met ons allen mogen inzetten. Ook dit keer weer een serve beurt van Jet, maar ook Benthe mocht spelen en maakte een killblock! Lotte en Nikkie hebben meerdere punten mogen vlammen en shinen. Wat fijn dat jullie ons wilden versterken! Zo wisten we op een wat stroperige manier de eerste set te verliezen maar de drie sets daarna te winnen.

Vier punten op tuk, taart van Sanne en vier keer heuj-en met een drankje! Ja, zaterdag is echt de mooiste dag van de week!

? – De loting is geweest, het is bekend tegen wie we mogen aantreden in de halve finale van de beker! We spelen tegen Spingendal Set Up ‘65 dames 3, uit in Ootmarsum. Datum en tijdstip horen jullie nog van ons!

Aankomende zaterdag spelen we in Aalten tegen De Hofnar-Bovo DS1 om 16.00uur! Tot dan, toedelodokie!

Wedstrijd Krekkers MC1- Set-Up’65 MC1  16 maart 2019.

Teamfoto-mC1-site

Vandaag stond een belangrijke wedstrijd tegen Set-up op het programma. Voor de tijd aten we nog gezellig met het hele team in de kantine en daarna waren we klaar voor de wedstrijd!

De eerste set stonden we al snel voor door veel serve fouten van Set-Up.  Zelf maakten we daarna ook vrij veel eigen fouten waardoor Set-Up weer een aantal punten dichterbij kwam.  We lieten ze deze set niet van ons afpakken. We wonnen de set met 25-21.

De tweede set begonnen we met een goede serve druk, waardoor Set-Up geen goede pass kon brengen. We maakten punt naar punt, waardoor we steeds zelfverzekerder werden. Het stond 17-6. De laatste paar punten maakten we overtuigend af. We wonnen de set met 25-9.

Aan het begin van de derde set konden we de serve van Set-Up niet heel goed onder controle houden, waardoor we vrij snel achter stonden. Er werd een time-out aangevraagd. Aan onze kant werd erg rommelig gespeeld. Achterstand van 14-17. Na een aantal mooie ballen wisten we deze set uiteindelijk toch te winnen met 25-20.

De vierde set begonnen we niet goed. De pass werd niet goed gebracht, waardoor we ook niet aan het aanvallen kwamen. Set- Up had een voorsprong van 13-17. Na een paar mooie services aan onze kant kwamen we steeds dichterbij. We stonden weer gelijk. 17-17. Set-Up wist zich weer te herpakken. We stonden achter met 20-23. We gaven alles om deze set ook nog mooi mee te pakken, maar dat lukte helaas niet. Deze set werd verloren met 22-25. Helaas geen 5 punten gepakt deze wedstrijd, maar wel een mooie overwinning tegen Set-Up.

De volgende wedstrijd spelen wij vrijdag 22 maart om 19:00 uur in Hengelo tegen Webton MC1. Hopelijk zien wij u daar om ons flink aan te moedigen!