Wedstrijdverslag Vrivo MB1 – Krekkers MB1

Geplaatst op 30 oktober 2016
Categorie: Wedstrijdverslagen

Vrijdag 28 oktober speelden we om 19:00 uur tegen Vrivo MB1 in ‘de Stamper’ in Vriezenveen. Een heel ander ritme dan normaal, want in plaats van op zaterdag speelden we nu op vrijdagavond.

Om wat beter in ons vaste ritme te komen gingen we voor de wedstrijd gezellig met het hele team wat eten bij Demi. Er was lekker gekookt en we hadden allemaal onze buik rond gegeten zodat we er in Vriezenveen goed tegenaan konden.

We hadden dit seizoen al eerder tegen Vrivo gespeeld en toen hadden we met 4-0 gewonnen, we wilden nu dus zeker weer 5 punten pakken!

De eerste set begonnen we goed, wel maakten we op bepaalde momenten veel eigen fouten. Ondanks dit bleven we op voorsprong en we wonnen deze set met 25-18.

De tweede set begonnen we weer vol vertrouwen en we hielden Vrivo goed onder druk, we hadden een goede servedruk en ook aanvallend waren we sterk. Vrivo kon ons niet bijbenen en we wonnen deze set met 25-10.

De derde set maakten we iets meer foutjes dan in de tweede set maar alsnog kon Vrivo ons niet bijhouden, deze set verliep ongeveer hetzelfde als de vorige set. Deze set wonnen we met 25-14.

De vierde set hadden we de volle vertrouwen in een 4-0 winst. We bleken een beetje overmoedig, want Vrivo was gebrand om die vierde set alsnog te winnen. We begonnen met een achterstand, onze servedruk was weg en we maakten veel eigen fouten. Aan het eind werd het nog even spannend maar na een time-out pakten we het weer op en maakten de laatste beslissende punten. We wonnen deze set met 25-22. Yes! We hadden met 4-0 gewonnen en dus 5 punten gepakt!

De volgende wedstrijd spelen wij tegen Ecare Apollo MB1 op zaterdag 5 november in de Haambrink om 12:00 uur.