Wedstrijdverslag Bovo Aalten DS1 – Krekkers DS2


Geplaatst op 30 maart 2019
Categorie: Wedstrijdverslagen

Lente in Twente, en eh, ook in Gelderland! De lente is begonnen, de regen heeft plaatsgemaakt voor de zon, sommige planten staan al in bloei, vogeltjes fluiten en ook de scheidsrechter heeft gefloten. Wij mochten namelijk spelen tegen Bovo Aalten DS1. Dit keer waren we, zoals we inmiddels gewend zijn, niet compleet. Gelukkig wilden Benthe, Nikkie en Anouk vanuit hun eigen wedstrijd in Varsseveld naar Aalten toe komen om ons te versterken.

Bovo speelt nergens meer voor, zij zijn gedegradeerd dus kunnen gewoon vrij uit ballen. Iets wat wij ook willen, gewoon vrij uit ballen en eigen niveau halen.

We begonnen niet bijster best, we maakten eigen fouten, haalden ons niveau niet en lieten Bovo spelen. We liepen achter, achter de feiten aan en achter de punten van Bovo aan. De gehele wedstrijd is dit het geval, maar ondanks dit, weten we wel de eerste drie sets te winnen. De laatste set lukte het ons helaas niet om een inhaalslag te maken, deze set gaven we dan ook weg.

Lente in Twente en bij dames 2: 1-3 winst, vier punten op tuk, een mooie zonsondergang op de terugweg en gezamenlijk uiteten bij de Mac Donalds..

Volgend weekend hebben wij vrij, we gaan ons opladen voor de laatste wedstrijden. Op dit moment staan er nog drie wedstrijd op de planning:

  • Zaterdag 6 april 2019 om 13.30uur in Rijssen (competitiewedstrijd)
  • Woensdag 10 april 2019 om 20.00uur in Ootmarsum tegen Set Up ‘65 DS3 (halve finale beker)
  • Zaterdag 13 april 2019 om 14.00uur thuis, onze laatste thuiswedstrijd van dit seizoen, tegen Morgano DVO DS1 (laatste competitiewedstrijd)

Mochten we de halve finale van de beker winnen, dan mogen we zaterdag 11 mei 2019 de bekerfinale spelen in Zwolle.

Graag zien we u in Rijssen, Ootmarsum of in onze eigen Haambrink! Tot ziens!