Takenmarkt seizoen 2020 – 2021


Geplaatst op 16 mei 2020
Categorie: Nieuws

Beste (ouders/partners van) volleyballers en volleybalsters, beste vrijwilligers,

 

Ondanks de huidige situatie rondom COVID-19 kijken we als vereniging alweer vooruit en wordt er gewerkt aan de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen 2020-2021. We hopen natuurlijk dat we 1 september de zaal weer in mogen met elkaar.

Ieder seizoen hoort bij de voorbereiding natuurlijk ook het verdelen van alle taken die uitgevoerd moeten worden om alles goed te laten verlopen. Als we het geven van de trainingen niet meetellen, wordt er per seizoen voor ongeveer 5000 (!) uren aan allerlei taken besteed.

Gelukkig kent de vereniging een paar vrijwilligers die al heel wat taken op zich nemen, maar zonder een bijdrage van elk team gaat het niet lukken alle taken uit te voeren. Sta jij volgend jaar aan de kant te kijken hoe de anderen al die taken uitvoeren? Of help je mee?

We verwachten namelijk dat elk team voor minimaal 150 klokuren aan taken gaat invullen: door de spelers/speelster zelf, door hun ouders en/of door hun partners.

We maken een uitzondering voor de CMV-speelsters zelf: zij hoeven (afgezien van deelname aan de Grote Clubactie en de Geraniumactie) geen taken te doen en hoeven zich nu ook niet aan te melden hiervoor. Uiteraard mogen hun ouders zich wel aanmelden voor een of meer taken. Graag zelfs.

Via de onderstaande link kom je terecht op een pagina waarop jij kunt aangeven welke taak of taken jij (je vader/moeder/partner) volgend jaar namens jouw team wil gaan doen. Wil je zo goed zijn je uiterlijk 15 juni voor een of meer taken aan te melden?

Na 15 juni bekijkt de takencommissie welke taken nog openstaan en door welke teams nog niet voldoende taken verricht zullen worden. De taken die dan nog openstaan, zullen dan over die teams verdeeld worden en dan zit het team eraan vast. Dus: maak het jezelf en ons makkelijk en teken gewoon in voor een of enkele taken.

Ga naar het beveiligde deel (login) voor de link naar het intekenformulier van de takenmarkt. 

Mogen we op je rekenen?

 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur