Informatie teamindeling seizoen 2020 – 2021


Geplaatst op 2 mei 2020
Categorie: Nieuws

Zoals jullie allemaal weten, zal zondag 10 mei 2020 de voorlopige teamindeling seizoen 2020-2021 op de Krekkerssite (achter de tab “Login”) worden geplaatst.

We willen jullie vragen om onderstaand bericht alvast te lezen.

Door het coronavirus was de puzzel dit seizoen nog vele malen moeilijker om samen met de trainers/coaches de voorlopige teamindeling te maken. Door alle vrijwilligers zijn hier wederom vele uren tijd ingestoken!

Let op! Selectietrainingen (o.a. Dames 3 en Meisjes C1) hebben nog niet kunnen plaatsvinden. Zodra dit mogelijk is, hopelijk de eerste weken na de zomervakantie, zal dit alsnog gebeuren. Er zal dit jaar geen plaatsingstoernooi voor de jeugdteams plaatsvinden.

De Technische Commissie is zich er van bewust dat er ongetwijfeld, speelsters/ouders zijn die teleurgesteld zullen zijn over de voorlopige teamindeling. Wij willen je vragen jouw teleurstelling niet meteen (per app, telefoon, mail o.i.d.) te uitten bij de leden van de Technische Commissie die hun uiterste best hebben gedaan om tot een goede teamindeling te komen. Laten we proberen er met z’n allen het beste van te maken!

Mocht je vragen hebben over de totstandkoming van de Voorlopige Teamindeling Seizoen 2020-2021 kijk dan eerst op de “Procedure teamsamenstelling: https://krekkers.nl/wp-content/uploads/2019/04/Procedure-teamsamenstelling_26-04-2019-1.pdf. Mocht je daarna nog vragen hebben dan kan dit per mail naar: krekkers.tc@outlook.com.

In de week van 18 mei 2020 zal er gestart worden met de buitentrainingen voor de meiden van de A tot C-jeugd conform de RIVM-richtlijnen. Ouders zullen voorafgaand de noodzakelijke informatie hieromtrent ontvangen.

Afhankelijk van alle ontwikkelingen en besluitvorming van de overheid rondom het coronavirus kan er gestart worden met training door alle teams.