Wedstrijdverslagen Dames 2 en MC1

Geplaatst op 7 februari 2018
Categorie: Wedstrijdverslagen

Het laatste weekend of toch niet echt al vol carnavalsweekend in Langeveen en Albergen, maar toch werd er gevolleybald. En onderstaande teams hebben hun verslag hiervan ingestuurd. Voor veel teams is er nu even rust tot begin maart of zelfs na de voorjaarsvakantie en rest ons niets anders dan iedereen een gezellig doldwaas carnavalsweekend toe te wensen.

Wedstrijdverslag VCV Varsseveld MC1 – Krekkers MC1

Afgelopen zaterdag 3 februari hadden wij een uit wedstrijd tegen VCV in Varsseveld.

In de 1e set ging het niet helemaal zonder fouten. Wij waren misschien door de lange reis naar Varsseveld nog niet helemaal fit. We maakten veel eigen fouten waardoor wij soms een paar punten achter kwamen te staan. Wij gaven niet op en gingen voor de winst. We hebben de 1e set gewonnen met 25-19.
De 2e set ging ongeveer hetzelfde als de 1e set, want wij maakten weer veel fouten. VCV ging natuurlijk voor de winst, maar wij gingen natuurlijk ook voor de winst. De serve ging steeds beter waardoor wij veel punten scoorden. Wij hebben deze set met 25-17 gewonnen.
De 3e set ging het weer iets beter dan de 1e en 2e set. Wij maakten minder eigen fouten waardoor wij veel punten scoorden. De tegenstander gaf niet op, maar wij maakten weinig fouten. VCV maakten zelf te veel fouten waardoor wij de set hebben gewonnen met 25-18.
De 4e set ging erg gelijk op, het stond 10-10. Wij maakten steeds minder fouten en VCV steeds meer fouten. Wij hadden een goede voorstand gemaakt, maar VCV gaf niet op. Wij hebben het VCV erg moeilijk gemaakt waardoor zij ons niet meer konden inhalen. Wij hebben de laatste set gewonnen met 25-17.
We hebben deze wedstrijd met 0-4 gewonnen. Wij hebben 10 maart pas de volgende competitie wedstrijd, maar wij hebben op 17 februari nog eerst de halve finale van de open club in Borne?. Komen jullie ook?

Krekkers Dames 2 – VVA Dames 1

Afgelopen zaterdag stond onze derde wedstrijd van de week op het programma. Na slechts 4 punten uit twee voorgaande wedstrijden werd het tijd voor een vette overwinning. Het eerste damesteam uit Albergen zou het slachtoffer van dit voornemen moeten worden. Na een kopje koffie, flesje ice tea en een lekkere sappige appel in de kantine was het tijd om het veld te betreden.

In de eerste set gingen we voortvarend van start. Met name door onze servedruk lieten we de gasten achter ons. Maureen Lesker begon de wedstrijd met 6 aces! Gedurende de set verslapten we iets maar dit bracht de setwinst niet in gevaar (25-20). In de tweede set werd de servedruk verder opgevoerd, 25-16 voor ons. In set drie vergaten we boven de 20 te scoren, en VVA kwam dichterbij. Met een nipte 25-23 werd de set en de wedstrijd binnengesleept. Helaas bleek de derde set een voorbode voor de vierde te zijn; met 22-25 moesten we een puntje meegeven aan de dames uit Albergen.

Na deze week waarin we onszelf bijna profvolleybalsters waanden en 8 punten gepakt hebben, is het tijd voor rust. De eerstvolgende wedstrijd is pas in maart. Februari gebruiken we om te trainen, om te presteren tijdens de open club en om carnaval te vieren.