Wedstrijdverslagen: Apollo MB1 – MB1 en Dames 2 tegen WVC Volley DS1

Geplaatst op 10 oktober 2016
Categorie: Nieuws

Wedstrijdverslag Apollo MB1 – Krekkers MB1

De eerste set begonnen we goed en hadden we gelijk een voorsprong. Dit hielden we de hele set vol en wonnen dan ook met 25-14. De eerste set was Apollo niet echt in vorm dus verwachtten wij dat ze in de tweede set beter gingen spelen. Ze begonnen ook een stuk beter dan in de eerste set. Toch waren wij weer beter. We wonnen de set dan ook met 25-17. De derde set begonnen we gelijk met een achterstand van 5-0. Toch zijn we goed teruggekomen. We wonnen de set met 25-14. De laatste set liep niet heel lekker. Apollo had een voorsprong en we kwamen op het laatst terug. Toch verloren we de set met 19-25. Het was jammer van de laatste set maar we hadden de wedstrijd wel gewonnen met 3-1 en dus 4 punten binnengehaald. De volgende wedstrijd is thuis tegen Vrivo. Tot dan!

Wedstrijdverslag Dames 2 – WVC Volley DS1

Afgelopen zaterdag 8 oktober om 14:30 stond de wedstrijd tegen WVC Volley DS1 op het programma. Femke en Merlin konden nog steeds niet mee doen door blessures. Daarom deed Britt Hoek uit dames 1 de eerste set mee want dames 1 moest zelf om 16:30 spelen in Tubbergen. We wisten vooraf al dat dit een moeilijke wedstrijd zou worden, omdat dit een ervaren team is dat al jaren met elkaar speelt.

De 1e zet begonnen beide teams sterk. We werkte hard voor elkaar en we hadden een hele hoge serve druk. Ook de sfeer in het team was goed. Maar aan het eind van de set bleek toch dat WVC ervarener en sterker was dan ons team. Deze zet verloren we met 22-25.

De 2e set kwamen we achter te staan met 12-20, maar kwamen toch heel goed terug. Het leek erop dat we deze set misschien nog konden winnen. het werd jammer genoeg 23-25.

Ook de 3e en 4e set bleven we enthousiast en waren we gewaagd aan elkaar. Er was veel strijdlust en passie. Maar bij de belangrijke momenten speelden zij nr. 4 en 7 aan die veel scoorden. We verloren deze 2 sets jammer genoeg met 20-25 en 22-25.

Dit was een wedstrijd waarin we veel hebben geleerd. WVC was de terechte winnaar en wij een trotse verliezer. Ondanks het verlies hebben we een top wedstrijd gespeeld. Volgende week zaterdag om 14:00 thuis tegen Lutheria DS 1 hopen we weer een volle tribune te zien.