Wedstrijdverslag MB1 – Apollo MB1


Geplaatst op 6 november 2016
Categorie: Nieuws

Op zaterdag 5 november werd de wedstrijd Krekkers MB1 – Apollo MB1 om 12 uur in de Haambrink gespeeld. We hebben al een keer uit tegen Apollo gespeeld. Die wedstrijd eindigde in een 3-1 stand voor ons. We wilden deze wedstrijd graag met 4-0 winnen om de 5 punten te pakken.

De eerste set liep erg gelijk op, we waren aan elkaar gewaagd. Het was een spannende set, maar toch wisten we de baas te blijven en wonnen we de set met  27 – 25.

De tweede set ging een andere kant op dan de eerste set. We liepen erg voor op de tegenstander. We hadden goede serve en al gauw een voorsprong van 9-0. We wisten de voorsprong goed vast te houden en wonnen deze set dan ook met 25-11.

In de derde set begonnen we met een kleine voorsprong. Deze voorsprong leek niet lang te duren, Apollo kwam terug waardoor het weer gelijk op liep. We gingen er helemaal voor en wonnen deze set met 26 – 24.

De vierde en daarmee de laatste set van deze wedstrijd ging van start. Ook deze set liep weer erg gelijk op. We hadden deze set een wat mindere serve, er gingen dan ook veel ballen uit. Maar we hadden genoeg motivatie om de set te winnen en dit werkte. We wonnen met 25 – 20.

De einduitslag is 4-0 voor Krekkers. Het was een spannende wedstrijd, maar we hebben de 5 punten binnen, waar we erg blij mee zijn! Volgende week zaterdag op 12 november spelen we uit tegen Holyoke MB1 om 16.00 uur. Graag tot dan!