Wedstrijdverslag MB1 – Rivo Rijssen MB1


Geplaatst op 3 oktober 2016
Categorie: Nieuws

Afgelopen zaterdag stond er voor ons de 2de wedstrijd van het seizoen op het programma. Vorige week zijn we het seizoen al goed begonnen met een 4-0 overwinning op Holyoke. Deze week namen we het om 12:00 op tegen Rivo. Van tevoren wisten we dat dit een spannende maar vooral mooie pot zou worden.

We begonnen met volle overtuiging aan de eerste set. Gedurende deze set hebben we constant gespeelt en stonden we steeds een aantal punten voor. Dit hebben we tot aan het einde van de set goed vastgehouden en hebben de 1ste set met 25-19 binnengesleept. Een goed begin van de wedstrijd. Op naar de 2de set en doorzetten!

Doel: doorgaan zoals we in de 1ste set geƫindigd zijn. Maar dit ging niet zo als voorspelt. We liepen deze set constant achter de feiten aan. Maakten veel eigen fouten. 4 serves fouten achter elkaar, noem maar op. Veel fouten die niet nodig zijn en waar we het ons zelf erg moeilijk mee maakten. We speelden niet ons eigen spel en kregen die deze set ook niet meer terug. We verloren deze set met 15-25.

Nu moesten we het spel van de 1ste set weer terugpakken. Spelen met lef en gaan voor elke bal. Rivo greep echter ook hun kans en zette hun succes van de 2de set in de 3de set voort. Ze speelden ons helemaal weg. We hadden in deze set geen schijn van kans. Het wilde allemaal niet lukken. Helaas verloren we deze set met 13-25.

We stonden dus 1-2 achter. Maar met verlies tegen Rivo konden wij natuurlijk niet akkoord gaan. In de 4de set hebben we al onze krachten weer bij elkaar verzameld en hebben we samen weer een goed spel laten zien. Punt voor punt gespeeld en wat liep het weer goed. De 4de set ging weer naar krekkers met een setstand van 25-22. Dit betekende dus een 5de set. En daar gingen wij natuurlijk alles geven.

In de 5de set gingen we erg gelijk op met Rivo. Bij kantwissel stonden we met 7-8 achter. Tandje bij en doorgaan. Een erg spannende pot. Twee teams die erg aan elkaar gewaagd zijn. Deze laatste set ging met 15-13 naar ons. Wat hebben we hard gewerkt. En wat zijn we blij met deze mooie 3-2 overwinning.

Publiek bedankt! Jullie hebben ons erg goed aangemoedigd! Volgende week spelen we tegen Apollo in Borne om 12:00. Dichtbij. En dit beloofd weer een mooie pot te worden dus zeker de moeite waard om ons weer te komen aanmoedigen. Tot dan!