Wedstrijdverslagen meisjes C1

Geplaatst op 25 maart 2018
Categorie: Wedstrijdverslagen

MC1 – DeVoKo MC1 (donderdag 22 maart)

Afgelopen donderdag stond er voor ons een inhaalwedstrijd op het programma tegen Devoko. Normaal zou deze wedstrijd moeten worden gespeeld op 31 maart, maar dan zijn wij met ons team naar de finale Open Club.

De eerste set begonnen we gelijk met een achterstand.
We maakten veel eigen fouten en speelden heel rommelig.
Wij bleven knokken maar Devoko gaf ook niet op, waardoor deze set nog erg spannend werd en wij helaas deze set met 28-30 hebben verloren.

De tweede set begonnen we gelijk weer met een achterstand omdat Devoko veel servedruk had.
Toch zijn we goed teruggekomen tot 11-11. Daarna kwamen wij beter in ons spel en maakten minder eigen fouten, waardoor wij deze set wisten te winnen met 25-16.

De derde set begonnen we aan beide kanten met een aantal servefouten. We hadden wel een voorsprong maar kwamen niet los tot 14-14. Na een mooie serveserie wisten we een voorsprong te maken tot 22-14 en hebben we uiteindelijk de set kunnen winnen met 25-15.

De vierde set begonnen we gelijk goed. We hadden deze set veel servedruk, waardoor Devoko niet in hun spel kwam. Deze set hebben we vrij makkelijk gewonnen met 25-5.

We hebben deze wedstrijd uiteindelijk gewonnen met 3-1!
Onze volgende wedstrijd is Zaterdag 24 maart. We spelen dan thuis om 12:00 uur tegen Webton Hengelo. Hopelijk zien we jullie dan!

Krekkers MC 1 – Webton Hengelo MC 1 (zaterdag 24 maart)

Op zaterdag 24 maart om 12 uur stond de wedstrijd tegen Webton Hengelo MC 1 op het programma. Zoals gewoonlijk gingen we met ze allen van te voren in de kantine eten. Nadat we het eten ophadden begonnen we met inspelen en kon de wedstrijd om 12 uur beginnen.
De 1ste set begonnen we een beetje moeizaam en kwamen we langzaam op gang waardoor het heel erg gelijk op ging. Webton maakte veel eigen fouten en veel serve fouten waardoor wij weer beter in de wedstrijd gingen zitten. Uiteindelijk stond het 18-18 voor ons maar door nog een mooie serve serie en een paar mooi aanvallen liepen we uit en wonnen we deze set met 25-19.
De 2e set begonnen we gelijk met veel serve druk en bouwden we direct een voorsprong op van 9-3 waardoor Webton een Time-out nam. Toen had Webton een paar mooie en hele moeilijke ballen waardoor Webton terug kwam tot 11-7. Toen hadden we een paar mooie ballen waardoor we weer een kleine voorsprong hadden van 13-7. En die voorsprong hielden we vast tot een stand van 16-11. Toen maakte Webton zelf een paar fouten waardoor we nog meet uitliepen tot 19-12 en Webton een Time-out nam. Webton wist nog een paar puntjes te maken Maar we wouden de set niet meer uit handen geven en wonnen deze met veel overtuiging en enthousiasme, 25-16.
De 3e set begonnen we weer met heel veel serve druk waardoor we een voorsprong hadden van 7-1 en dus Webton een Time-out nam. We maakten weinig eigen fouten en hadden veel druk op de serve en daarom bouwden we deze voorsprong uit tot een stand van 19-4. Daarna ging het weer wat minder lekker we maakten veel domme eigen fouten waardoor Webton weer een beetje kon terug komen en stond het dus 20-10. Daarna maakte Webton nog een paar puntjes, Maar wij wouden deze voorsprong natuurlijk niet meer uit handen geven en wonnen deze dat ook met 25-14.
De 4e set begonnen we direct goed met een kleine voorsprong van 3-0, maar Webton wist die voorsprong ook direct weer goed te maken tot een 3-3. Daarna hadden we een paar mooie aanvallen wat veel punten scoorden waardoor we voor stonden met 7-3 en Webton een Time-out aanvroeg. Na deze Time-out wist Webton een punt te scoren maar daarna wij weer een paar punten wat de stand op een 11-4 bracht. Daarna hadden we een hele goeie serve serie en gaven we weinig punten we waardoor we een voorsprong hadden van 20-7 en dus Webton ween een Time-out nam. Daarna waren niet meer echt geconcentreerd en gaven we een paar domme punten weg. Deze set hebben we gewonnen met 25-12, wat dus een 4-0 overwinning betekende en we dus weer 5 punten erbij hebben.
Zaterdag 7 april moeten wij uit tegen Dynamo Apeldoorn MC 1, hopelijk komt u ons bij deze wedstrijd aanmoedigen!