Wedstrijdverslagen DS1, DS2, MB1 en MC1 weekend 4 maart 2017

Geplaatst op 6 maart 2017
Categorie: Nieuws

Dames 1 – Emmen Dames 1

Afgelopen zaterdag mochten we weer, na een lange periode met geen wedstrijden stond Krekkers – Emmen op het programma. Wij hadden nog wat goed te maken, aangezien de wedstrijd in Emmen niet best was. Iedereen was scherp en had zin in de thuiswedstrijd. De eerste set begonnen we scherp en vol enthousiasme. We hadden een strakke serve en maakten aanvallend mooie punten. De eerste set wonnen wij met 25-17. Ook de tweede set begonnen we goed, alleen op de helft van deze set werden we wat slordiger. Emmen kwam steeds dichtbij. Maar we wisten door keihard te werken ook deze set te winnen. Toen brak de beruchte derde set aan. We hadden deze set moeite om de servedruk vast te houden. Ondanks wat slordigheden bleven wij punten maken en wonnen hierdoor ook deze set. De vierde set, wat wilden we graag de volle winst en natuurlijk het rondje van Frank wat daartegenover staat. Maar we keken al gauw tegen een achterstand aan. Toch wisten we het om te draaien en te knokken tot het allerlaatste moment. De laatste punten waren zenuwslopend (31-29). Uiteindelijk trokken we aan het langste eind en kregen we in de kantine ons welverdiende rondje van Frank. Het was nog lang erg gezellig in de kantine.

Dames 2 – Esch Stars Dames 1

Afgelopen zaterdag speelden wij om 14:00 thuis tegen Esch stars dames 1. Het begin van de eerste set begon meteen goed. We pakten een aantal punten voorsprong en waren lekker aan het volleyballen. Door de goede passing van ons werd de voorsprong steeds groter. Aan het einde van de set kwam Esch stars nog iets dichterbij maar ze konden dit niet meer inhalen. Setstand: 25-18. De tweede set begon hetzelfde als de eerste. Door de hoge servesdruk aan onze kant kon Esch stars niet bij komen. We bleven in ons eigen spel en scoorden veel. Setstand: 25-11. Set nummer 3 begon anders. We hadden op het begin al een achterstand van een paar punten. Telkens kwamen wij weer punten bij maar de achterstand bleef. Toen Esch stars de 20 bijna had bereikt moest er toch echt wat gebeuren. Door een lange serve serie op het juiste moment haalden we Esch stars in en wonnen we deze set met 25-21. De vierde set begon rommelig. Aan onze kant maar ook aan die van Esch stars. We konden niet makkelijk een voorsprong opbouwen en het ging de hele set gelijk op. Uiteindelijk trok Esch stars aan het langste eind en wist deze set binnen te slepen met 25-27. Onze volgende wedstrijd is dinsdag 21 maart om 20:30 in Epe tegen Ormi ds1.

Dynamo B1 – Krekkers MB1

Op zaterdag 4 maart speelden wij een uitwedstrijd om 13.30 tegen Dynamo MB1. Dynamo stond een plek boven ons in de competitie dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden. De eerste set begon Dynamo goed waardoor ze al gauw een voorsprong van 7-1 hadden. We moesten er hard tegen aan. Na een time-out wisten we de achterstand weg te werken en liep de hele set gelijk op. We waren erg gewaagd aan elkaar maar toch heeft Dynamo, na een spannend eind van de eerste set, de set met 25-23 gewonnen. Het begin van de tweede set liep gelijk op. We wisten door een mooie serve serie een grote voorsprong te pakken van 15-6. Maar deze voorsprong hadden we al snel weer uit handen gegeven. Dynamo kwam goed terug waardoor het al snel weer gelijk stond. Ook deze set was weer spannend en dit keer wonnen wij de set met 24-26. De derde set begonnen we met een kleine voorsprong. We hielden deze voorsprong lang vast, maar uiteindelijk kwam Dynamo dichterbij waardoor het aan het eind van de set wederom spannend werd. Maar alsnog wonnen wij deze set met 23-25. De vierde set had niemand een voorsprong: het liep de hele set gelijk op. Uiteindelijk stond Dynamo toch met 6 punten voor, maar dit lieten wij niet gebeuren en we stonden al snel weer gelijk. Alsnog heeft Dynamo deze set gewonnen met 25-23. Stand 2-2 dus een vijfde set. De vijfde set begonnen wij met een voorsprong van 9-3. Dynamo vocht zich goed terug en er stond 9-9 op het scorebord! Alweer een spannende set. Om de beurt kregen de teams punten waardoor het erg gelijk opliep. Met veel vechten hebben wij deze set met 14-16 gewonnen! Deze spannende wedstrijd hebben we dus met 2-3 gewonnen. Zaterdag 11 maart staat een uitwedstrijd tegen Ecare Apollo 8 om 14.00 uur op het programma. Tot dan!

Krekkers MC1 – DeVoKo MC1

Dit weekend stond de wedstrijd DeVoKo op het programma. We waren er op gebrand om de ze week de punten thuis te houden.  De eerste set waren we aan elkaar gewaagd. we gingen gelijk op maar wij wisten druk te houden. Deze wonnen we dan ook met 27-25. De tweede set begonnen we gelijk sterk, we liepen gelijk al met een paar punten uit.  DeVoKo liet de kop niet hangen maar dat mag niet baten deze set wonnen we met 25-16. We begonnen aan de derde set. DeVoKo begon ge lijk sterk. Nu moesten wij aan de bak. Tot 8-8 liep het gelijk op, we hadden echter moeite om bij te blijven en maakte ook veel eigen fouten.  We wisten DeVoKo bij te houden, maar dat was niet genoeg. DeVoKo won de set met 19-25. Bij de vierde set moesten we de knop weer even om zetten. We gingen er voor om deze set ook te winnen. Het liep gelijk op. Maar aan het einde pakte we dan ook een voorsprong. We wonnen de set met 25-20. We hadden de wedstrijd tegen DeVoKo gewonnen met 3-1, de volgende wedstrijd is zaterdag 11 maart uit tegen VCV Varsseveld om 10:00 uur.