Wedstrijdverslagen weekend 14 januari: Heren 1, Meisjes B1 en Meisjes C1

Geplaatst op 16 januari 2017
Categorie: Nieuws

Krekkers heren 1 – Fellini Vips heren 2

Uit betrouwbare bron was vernomen dat de tweede seizoenshelft altijd een veel groter succes is voor de heren van de Krekkers dan de eerste seizoenshelft. Met dit gegeven begonnen wij aan de wedstrijd op de vrijdagavond.

Echter werd de eerste set verloren doordat er te weinig belevening in het spel zat en de scherpte ontbrak. Er moest dus wat veranderen voordat de tweede set begon!

Er werden twee wissels doorgevoerd en doordat de meiden van A1 klaar waren met hun gewonnen wedstrijd werd pijnlijk duidelijk hoe stil het was in de eerste set. Dit was onze wake up call! Beter en scherper volleybal kwam er en wij trokken ons niks meer aan van de tegenstander. Winst in de tweede set.

Dit spel werd door getrokken in de derde set waardoor deze ook vrij gemakkelijk gewonnen werd.

In de vierde set zat het fenijn hem in de staart, het werd nog even spannend maar na het zelfvertrouwen dat was opgebouwd in de tweede en derde set was dit geen probleem. Dit betekende een 3-1 winst!

De volgende wedstrijd nemen wij het op tegen Apollo in Borne. Nu is het aan ons om deze vorm aan te houden en ook Apollo terug te pakken na een verlies in de eerste seizoenshelft.

DeVoKo MB1 – Krekkers MB1

Krekkers B1 mocht voor de eerste wedstrijd in de topklasse aantreden tegen Devoko B1 in Denekamp.
De eerste set ging gelijk op, maar konden we steeds een kleine voorsprong vasthouden. Hierdoor wonnen we de set met 25-20.
De tweede set begonnen we met een andere opstelling, maar het verloop van de wedstrijd was hetzelfde. Dus was de stand in sets 2-0.
De derde set ging gelijk op, maar door een paar beslissingen van de scheidsrechter maakte het de set nog spannend. Uiteindelijk wonnen we deze ook. 28-26.
Nu ook nog de 4e set pakken en we gaan met de volle 5 punten naar de Haambrink. Helaas begonnen we heel slap en stonden op een gegeven moment met 17-9 achter. Er moest nog wel even wat gebeuren om de set nog te keren. We kwamen puntje voor puntje terug. De stand was 24-23 voor Devoko. Opslag voor Krekkers, de aanval van Krekkers valt ruim binnen de lijnen in het veld. Punt voor Krekkers, alleen beslist de scheidsrechter anders. Einde wedstrijd, 3-1 voor de Krekkers, met spelers en het publiek in verbazing  achterlatend.
De coach van Devoko biedt gelijk zijn excuses aan voor de beslissingen van de scheidsrechter en later in de kleedkamer komt de aanvoerster van Devoko ook haar excuus namens het hele team aanbieden. Dit is erg netjes en wordt erg gewaardeerd. Helaas levert dit geen punten op.
De volgende wedstrijd is komende zaterdag. Dan spelen we thuis tegen Rivo. Altijd een zware en moeilijke tegenstander. Komen jullie ons weer aanmoedigen?

DeVoKo MC1 – Krekkers MC1

Zaterdag 14 januari speelden wij de wedstrijd tegen Devoko om 2 uur.
We hadden de vorige wedstrijd gewonnen tegen Devoko met 3-2, dus we wisten dat ze iets recht wilden gaan zetten.

De eerste set begonnen we goed, eigenlijk de hele set hadden we een voorsprong op Devoko. Toen we op de 19 punten zaten, kwam Devoko terug. Het werd spannend, ze kwamen zo ver terug dat het 23-23 stond. We lieten ons de set uit handen pakken en verloren met 25-23.

De tweede set begonnen we totaal niet goed. Over deze set in niet veel te zeggen, want
Devoko  bleef maar punten scoren…… We kregen deze set tot de 12 punten en verder kwamen we niet.

De derde zet ging ook niet al te goed. De pass was ver te zoeken, en ook deze set verloren we met 25-17.

De vierde set speelden we niet beter dan de andere sets, maar we scoorden wel meer punten. Devoko dacht waarschijnlijk dat ze toch al hadden gewonnen, en dus gingen wisselen. We wonnen de set met 16-25.

De volgende wedstrijd spelen we zaterdag 21 januari 2017 om 12 uur in de Haambrink tegen Set-Up.