Wedstrijdverslagen 11 februari MB1 em MC1

Geplaatst op 13 februari 2017
Categorie: Nieuws

Krekkers MB1 – DeVoKo MB1

Afgelopen zaterdag speelden we om 12.30 uur tegen DeVoKo MB1 in de Haambrink. De uitwedstrijd tegen DeVoKo hadden we met 1-3 gewonnen en we waren van plan vandaag dan ook met 4-0 te winnen.
Aan het begin van de eerste set liep het redelijk gelijk op. Soms maakten we teveel eigen fouten waardoor DeVoKo ons best wel goed bij kon houden. Uiteindelijk werd onze serve beter en na een paar goede serveseries bouwden we een voorsprong op, DeVoKo kon ons niet meer inhalen. We wonnen deze set met 25-18.
De tweede set begonnen we eigenlijk een beetje hetzelfde als de eerste set. Weer maakten we op sommige momenten teveel eigen fouten waardoor DeVoKo aardig wat puntjes kon pakken. Onze serve was minder, maar onze verdediging lag goed waardoor we deze fouten soms zelf nog konden oplossen. DeVoKo kon ons niet bijhouden en we wonnen deze set dan ook met 25-16.
De derde set speelden we goed. Onze verdediging en aanval gingen goed en ook hadden we een paar goede serveseries. DeVoKo kon ons niet bijbenen en we wonnen deze set met 25-15.
De vierde set speelden we ook stabiel. We maakten nog wel soms eigen fouten die niet nodig waren, maar dat deed DeVoKo ook. Wij waren de betere ploeg in de aanval en de verdediging en dat bleek dan ook uit de uitslag. We wonnen deze set met 25-17.
We hebben vijf punten gepakt, al met al een mooie overwinning!
Onze volgende wedstrijd is zaterdag 4 maart tegen Dynamo Tubbergen MB1, om 13.30 uur.

Krekkers Mc1 – Apollo Mc1

Zaterdag 11 februari hebben wij een wedstrijd gespeeld tegen Apollo MC1. De eerste set begon goed, want we hadden meteen een voorsprong. Maar natuurlijk wilde Apollo ook graag winnen, dus ze gingen voor de winst maar toch hebben wij de eerste set gewonnen met 25-13.
In de tweede set begon het niet hetzelfde als de eerste set, want we begonnen met een achterstand. Het stond uiteindelijk 15-5 voor Apollo, maar we gingen het niet opgeven. We hebben de achterstand van 15-5 weer ingehaald, dus we stonden weer een beetje gelijk. Maar toen maakten we veel eigen fouten en hebben we de tweede set verloren met 25-19.
De derde set ging het weer een beetje beter. We maakten minder eigen fouten dus we gingen de derde set een stuk beter spelen. Je kunt dus zien dat de wedstrijd erg afwisselend was. We hebben deze set gewonnen met 25-16.
In de vierde set was het erg afwisselend. We maakten veel eigen fouten, maar sommige dingen gingen ook wel beter dan de rest van de wedstrijd. Op het laatst ging het toch wat minder en toen hebben we de set verloren met 25-20
Omdat we 2 sets hadden gewonnen en 2 sets hadden verloren moesten we nog een vijfde set spelen. We begonnen meteen met een voorsprong. De set ging erg goed en we hebben de laatste set gewonnen met 15-7!
We hebben de wedstrijd gewonnen met 3-2. De volgende wedstrijd op 4 maart tegen Devoko Mc1 om 12 uur.