Wedstrijdverslag: WVC Volley DS1 – Krekkers DS2

Geplaatst op 15 januari 2017
Categorie: Nieuws

Afgelopen vrijdag stond de eerste wedstrijd van de tweede helft van het seizoen op de planning, deze wedstrijd werd gespeeld tegen WVC Volley DS1.  Om 18.00 uur vertrokken wij vanaf de verkeerplaats met z’n allen naar Wierden. Van tevoren was al besproken dat wij deze wedstrijd niks te verliezen hadden en we er dus vol voor moesten gaan.

De 1ste set begonnen we met veel overtuiging en enthousiasme. In het begin liep WVC Volley telkens een paar punten voor, maar dit wisten we in het midden van de set te veranderen, onder andere door een paar killblocks van Evelien. Aan het eind van de set werd het heel spannend en ging het gelijk op. Uiteindelijk wonnen wij deze set met 25-23.

Een mooi begin van de tweede helft. Op naar de 2de set met net zo veel overtuiging als in de 1ste set. Maar de 2de set liep anders dan de 1ste set. Aan onze kant ging het wat minder goed en WVC kwam voor te staan. Deze voorsprong hield WVC gedurende de hele set en ze wonnen deze set dan ook met 25-16. De 3de set was ongeveer vergelijkbaar met de 2de set en deze set won WVC  met 25-21.

De 4de set was er weer wat meer overtuiging en ging het beter dan de vorige 2 sets. We scoorden meer eigen punten en er was ook meer enthousiasme. WVC stond wel een paar punten voor maar wij wisten weer bij te komen. Aan het einde van de set werd het erg spannend en door een fout van scheids door een netfout van de tegenstander niet af te fluiten werd de 4de set van de wedstrijd ook gewonnen door WVC met 25-20.

Uiteindelijk zijn we heel blij dat we 1 set hebben gewonnen van WVC. Onze volgende wedstrijd is zaterdag 21 januari om 14.00 in de Haambrink.