Wedstrijdverslag DeVoKo MC1 – Krekkers MC1

Geplaatst op 15 oktober 2017
Categorie: Wedstrijdverslagen

Na 2 gewonnen thuiswedstrijden hadden we zaterdag onze 1e uitwedstrijd tegen DeVoKo. We hadden er allemaal veel zin in en we waren er klaar voor!

De 1e set begonnen wij erg goed. Alles lukte. We maakten zelf veel punten en weinig fouten waardoor het snel 1-9 kwam te staan. DeVoKo nam daarom een time-out, maar onze serve bleef maar goed gaan en er was veel enthousiasme en het stond 7-18. DeVoKo nam weer een time-out maar we zaten er zo goed in dat we de 1e set wonnen met 7-25.

De 2e set begonnen we net zo goed als de 1e set. Al snel stond het 0-4. DeVoKo nam al vroeg een time-out. Daarna liep het bij ons even niet en stonden we in een keer met 6-5 achter. We pakten de draad weer op en heel langzaam liepen we toch weer uit tot 16-19. We drukten door en wonnen de set met 22-25

De 3e set was stukken beter dan de 2e set. We hadden steeds een voorsprong en het lukte DeVoKo niet om dichterbij te komen. Deze set wonnen we met 18-25.

De 4e set begon DeVoKo erg sterk en stonden we snel op een grote achterstand. We namen een time-out bij 10-5 en 15-9 maar het lukte ons niet om dichterbij te komen. Al snel stond het alweer 21-13 en de set leek verloren en we zouden ons 1e verliespunt hebben. Maar toen sloeg alles om en liep alles weer zoals in de 1e set. Wij speelden beter. Er was weer servedruk en we maakten mooie punten waardoor het 23-21 stond. We gingen voor elke bal en daar kwam toch steeds een mooie aanval uit en we gaven geen punt meer weg. We wonnen de set met 23-25

Hierdoor hebben we nog steeds geen set verloren en staan we bovenaan. Volgende week zijn we een week vrij. Maar de eerstvolgende wedstrijd is zaterdag 28 oktober in Ootmarsum tegen Set-Up om 12:30. Komen jullie ons dan aanmoedigen?