Wedstrijdverslag 15 oktober: Krekkers MB1 – Vrivo MB1

Geplaatst op 16 oktober 2016
Categorie: Nieuws

Zaterdag 15 oktober speelden we tegen Vrivo B1 in de Haambrink. Gezien de cijfers zou dit niet onze zwaarste tegenstander moeten zijn, maar dat weet je natuurlijk nooit zeker.

De eerste set begonnen we enthousiast en kwamen we gelijk al op een grote voorsprong. Dit kwam mede door een goede servicedruk. We kwamen terecht in een ‘flow’ en behielden onze ruime voorsprong. We wonnen deze set dan ook dik met 25-14.

Het begin van de tweede set liep erg gelijk op. Totdat we bij de 10 kwamen. Vanaf hier bouwden we weer een voorsprong op. Na een aantal rake klappen en goede verdedigingsacties wonnen we deze set ook met 25-13.

2-0 voor in sets, dat is een lekker gevoel. We gingen dan ook voor de volle 5 punten.

In de derde set begonnen we met een voorsprong van 8-5. We bouwden de voorsprong uit naar 16-10. In vergelijking met de vorige sets lag de servicepass wat minder. Daarentegen hadden we een goede servicedruk en een goede aanval waardoor er dan ook een time-out werd aangevraagd door de tegenstander bij de stand 20-12 in ons voordeel. Een ruime voorstand. In de rest van deze set werden de hoeken in het veld goed opgezocht en scoorden we hier ook mee. We wonnen deze set met 25-13.

En ook in de vierde set begonnen we met een voorsprong: 11-4. Natuurlijk een time-out aan de kant van Vrivo. Deze time-out heeft hun niet geholpen, want Vrivo kwam niet meer aan het volleyballen. Dit mede door een goede serveserie, die ons 11 punten opleverde. De laatste drie punten van de set werden gemaakt door Manon met drie aces. We wonnen deze set dik met 25-5.

Yes! 5 punten binnen! Nu een weekje rust en de volgende wedstrijd spelen wij weer tegen Vrivo MB1. Alleen dan in Vriezenveen op 28 oktober (vrijdagavond) om 19:00!