Trainers seizoen 2021 – 2022


Geplaatst op 30 januari 2021
Categorie: Nieuws

Een coronajaar, geen wedstrijden en minimale trainingen dit seizoen. Mogelijk en hopelijk kan er dit seizoen nog getraind gaan worden en enkele oefenwedstrijden worden gespeeld. Een ‘verloren’ seizoen, voor de teams en staf, dus dan ons maar volledig richten op het komende seizoen.

De technische commissie heeft in de afgelopen weken vele gesprekken gevoerd en dat heeft erin geresulteerd dat de volgende trainers en staf voor komend seizoen zich verbonden hebben aan V.V. Krekkers en staan te trappelen om met de voorbereiding te beginnen.

We zijn er dan ook trots om te melden dat de trainers en staf voor volgend seizoen 2021 – 2022 als volgt zijn:

Dames 1

De trainer(s) en staf voor Dames 1 blijft ongewijzigd. Frank van den Noort zal zich als hoofdtrainer laten ondersteunen door Anouk v.d. Wal (ass. trainer/coach), Remco Hendriksen (ass.trainer/data-analist) en Govert Homburg (manager).

Dames 2

Dennis Funke en Annet Hoek zullen hun prille samenwerking bij Dames 2 volgend jaar voortzetten en de dames samen gaan trainen en coachen. Wilco Letteboer zal als assistent trainer en data-analist de trainers bijstaan.

Dames 3 en MB1

Komend seizoen verwelkomen we Stef Vugteveen als hoofdtrainer en coach van Dames 3 en de meiden van B1. Stef is zelf speler bij de heren van Apollo 8 uit Borne. Hij trainde het afgelopen jaar dames 1 en 2 bij Kadoeng. Bij V.V. Krekkers zoekt hij uitdaging, niveau en hoopt hij de teams een uitdagend jaar te kunnen bieden.

MC1

Al jaren een vertrouwd gezicht, zo ook voor volgend jaar. Paula Lenferink zal wederom de meiden van C1 gaan trainen en coachen.

 

We kijken uit naar een mooi en hopelijk gezond seizoen.