Sponsoren bedankt! Welkom sponsoren Dames 1 en Dames 2 vanaf komend seizoen.


Geplaatst op 18 april 2019
Categorie: Nieuws

Het seizoen 2018-2019 is ten einde en dit betekent ook dat de sponsorcontracten (shirtsponsoring) gestopt zijn.
Vele sponsoren hebben de afgelopen 5 jaar de vereniging gesteund met hun financiële bijdrage en mede daardoor de vele mooie en sportieve momenten mogelijk gemaakt van alle leden.
Middels deze weg willen we dan ook alle sponsoren bedanken.

Dit betekent ook dat in de afgelopen maanden de sponsorcommissie druk doende is geweest met het nieuwe tenue voor de leden en de eerste sponsorcontracten zijn afgesloten.
Voor het eerste en tweede damesteam van de vereniging zijn bekende sponsoren bereid gevonden om voor de komende drie jaar de vereniging en de teams te voorzien van kleding.
Tijdens het laatste competitieweekend is aan deze sponsoren het nieuwe tenue gepresenteerd en zijn de sponsorcontracten getekend.

Wij presenteren dan ook met trots de volgende hoofdsponsoren

Dames 1 : Assurantiekantoor Busscher, CTT , Planting Power, Witzand
Dames 2 : Schmidt Bouwmachines, Arends Houten Emballage, Welman Units

Voor de overige teams zal vanaf komend seizoen niet met teamsponsoren gewerkt worden. De leden ontvangen hierover op korte termijn informatie.
Natuurlijk zijn er nog de nodige sponsoren nodig voor de vereniging en zal de sponsorcommissie u als sponsor dan ook gaan benaderen. Natuurlijk kunt u ook altijd zelf met ons contact opnemen als u de vereniging wilt steunen en de sponsormogelijkheden wil bespreken.