ONGEKENDE OVERWINNING: Krekkers DS 2 – Kerkemeijer Gemini DS1.

Geplaatst op 14 december 2016
Categorie: Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslag:

Aanstaande zaterdag stond om 14:00 Kerkemeijer Gemini DS1 voor ons op het programma. Voorafgaand wisten we dat hier punten te behalen waren en we waren hierdoor extra gedreven. Gelukkig waren de speelsters die afgelopen week ziek waren, ook weer fit dus konden weer met het gehele team van start. Tijdens de voorbespreking zat de sfeer er alweer goed in.

We begonnen de 1e set sterk, we waren enthousiast, ook vanaf de kant. De pass lag goed en zo had de spelverdeelster veel mogelijkheden. Kerkemeijer Gemini had vooral op de mid positie een goede aanvalster, onze missie was daarom ook de servicedruk opvoeren waardoor zij zo min mogelijk ballen zou krijgen. Helaas werden er veel persoonlijke fouten gemaakt, vooral in de service waardoor we een tijdje achter de feiten aanliepen. Gelukkig konden we een achterstand weer wegwerken door extra hard te werken voor elkaar, waardoor we de 1e set wonnen met 25-23.

Het eerste puntje was binnen en dit smaakte zeker naar meer. Daarom begonnen we weer vol goede moed aan de tweede set. In deze set speelden we echt als een team en werkte hard voor elkaar. Merle viel meerdere keren in met een goede service waardoor we op een voorsprong kwamen. Het harde werken werd beloond met een setwinst van wederom 25-23.

Alweer 2 punten binnengeharkt! Vol enthousiasme en kabaal vanaf de kant (bedankt Femke) startten we aan de beruchte derde set. Het voelde heerlijk dat we al 2 punten hadden en gingen door met het harde werken voor elkaar en als een team te volleyballen. Hierdoor konden we meer druk uitoefenen op Kerkemeijer Gemini. Wederom had Merle in deze set een goede service serie waardoor we op voorsprong kwamen. Deze set wonnen we dan ook met 25-20.

Graag wilde ook dat vijfde punt binnen slepen, maar Kerkemeijer kwam meer in hun spel. Daarbij werd er vanaf onze kant minder secuur gespeeld waardoor we al snel op een achterstand kwamen. Helaas verloren we deze set met 16-25.

Even was het zuur dat we de vierde set niet hadden gewonnen, maar niet getreurd, we hebben namelijk de eerste drie sets goed gespeeld! Zoals Dennis al zij: ongekend!

Ter aanvulling aan wat betreft ongekend volgens Dennis: wanneer je de tegenstander niet kent, is het ongekend. Wanneer je de tegenstander wel kent, zijn ze bekend. Zoiets toch???

Na deze winst werden we getrakteerd door Dennis op een schaal bruin fruit (bittergarnituur) en deze viel erg in de smaak.

Volgende week zaterdag staat voor ons Twente ’05 op het programma, hopelijk kunnen we dit goede spel doorzetten naar volgende week.