Krekkers MC1 – Set-Up MC1

Geplaatst op 29 oktober 2017
Categorie: Wedstrijdverslagen

Afgelopen zaterdag hadden we een uitwedstrijd tegen Set-Up MC1 in Ootmarsum.

In de eerste set begonnen we allemaal goed en begonnen we met een goede voorsprong. We hebben weinig fouten gemaakt en veel punten gemaakt waardoor Set-Up het erg moeilijk kreeg. We hadden zelf een erg goede serve, waardoor we goed in de wedstrijd kwamen. Het lukte Set-Up niet om terug te komen in de wedstrijd. We hebben de eerste set met 25-10 gewonnen, dus we waren weer klaar voor de tweede set.

In de tweede set ging het ook best wel goed, want we maakten weer een goede voorsprong. Maar natuurlijk ging Set-Up het niet opgeven waardoor wij soms iets meer fouten maakten dan in de eerste set. Toch bleven wij goede punten maken en weinig fouten, waardoor wij weer een grote voorsprong maakten. We hebben de tweede set gewonnen met 25-15

De derde set begon erg goed, want we hadden een erg goede serve de eerste paar punten, dus we kwamen al snel op een voorsprong van 4-0 te staan. Maar Set-Up gaf niet op en ging ook erg hun best doen, maar toch hadden wij steeds een erg grote voorsprong omdat wij een erg goede aanval hadden, waardoor wij de derde set hebben gewonnen met 25-10.

De vierde set begon goed, maar soms was de vierde set wel een beetje rommelig waardoor we minder geconcentreerd waren op de wedstrijd. Maar wij bleven vechten om te winnen, daardoor kregen wij weer een goede voorsprong. De serve ging weer erg goed, dus daar scoorden we veel mooie punten mee. We hebben uiteindelijk de vierde set gewonnen met 25-13.

Doordat we deze wedstrijd weer hebben gewonnen met 4-0 staan we nog steeds bovenaan. Volgende week, 4 november, spelen wij een thuiswedstrijd tegen Apollo MC1 om 12:00.