Krekkers dames 2 – VVA dames 1


Geplaatst op 30 oktober 2017
Categorie: Wedstrijdverslagen

Vrijdag 27 oktober jongstleden, de dag nadat de nieuwe ministers van Rutte III zijn beëdigd, de dag waarop velen al Halloween vieren, de dag waarop voor bijna een ieder het weekend begint, de dag waarop wij, Krekkers dames 2, mogen aantreden tegen VVA dames 1. Onze eerste uitwedstrijd.

Met drie auto’s op weg naar Albergen. Daar waar het fietsend misschien nog wel sneller was geweest, maar dit was natuurlijk niet mogelijk met alle bagage zoals de pasjes (meest belastend), ballen, shirts en bidons. Vergeet daarbij onze eigen sporttassen niet.

Albergen, het voelt een klein beetje als thuis maar toch ook weer niet. Het is zo dichtbij, maar waar de ingang van de sporthal zit is voor menigeen een grote vraag. Aangekomen in een sfeervolle kantine zitten we ontspannen met z’n allen wat te drinken, te kletsen en te grappen. De kangoeroes lopen 14 kilometer verderop en de bok is los, wat een beestenboel!

Een kwaliteit van ons is dat we ons goed kunnen optrekken aan het niveau van een hoger team, onze valkuil is echter dat wanneer we zelf een niveau neer moeten zetten we dit kunnen verzaken. Zo begon ook deze wedstrijd, het was moeilijk voor ons om ons eigen niveau te halen, om zelf de lijnen uit te zetten. We gaven VVA veel ruimte die zij dan ook goed benutte. Ze wisten soms met een goede serve ons onder druk te zetten, maar waar was onze serve druk eigenlijk? Het was een wedstrijd waarin beide partijen elkaar kansen gaven. Wanneer wij het moesten doen, lukte het niet. Wanneer VVA het moest doen, lukte het hen ook niet. Al met al zijn er vele ballen over het net gespeeld, zijn er ballen op de grond gevallen en zo dus de punten verdeeld. We hebben onze eerste uitwedstrijd van dit seizoen met 4-0 gewonnen! De setstanden waren als volgt: 17-25, 23-25, 21-25 en 21-25.

Blij en trots met ons eerste vijf punten! Dit maakt dat we nu vijf wedstrijden hebben gespeeld en hieruit 22 punten hebben behaald. Hierdoor staan we op de tweede plek in de competitie.

Aankomende zaterdag spelen we weer thuis, om 14:00 uur spelen we tegen DeVoKo Ds2. Zij staan op dit moment 11de in de competitie. Belangrijk voor ons om in deze stijgende lijn door te gaan, komt u ons daarbij aanmoedigen?