Dames 1 stelt zich voor


Geplaatst op 23 september 2016
Categorie: Nieuws

Voor de zomer leek het eerste damesteam van V.V. Krekkers compleet te zijn, maar niets was minder waar. Romy Groothuis (libero) al jaren een vaste waarde in Dames 1 is inmiddels sinds enkele weken wonend en werkend op Curaçao. Ook Maartje Boerrigter vertrekt voor een jaar naar het buitenland. Het vertrek van beide dames kwam onverwachts, maar natuurlijk wensen we ze veel succes en plezier bij deze nieuwe uitdaging.

Na enkele wijzigingen en het schuiven in de teams is inmiddels Dames 1 compleet en is de selectie bekend voor de komende competitie in de Eerste Divisie. De wijzigingen bestaan uit het aanvullen van de selectie van Dames 1 met spelverdeelsters Britt Hoek en libero Sam Kroezen uit Dames 2. Daarnaast is Eline van Heijningen toegevoegd aan de selectie.

De afgelopen weken is volop getraind en de eerste oefenwedstrijden en toernooien zijn gespeeld. Er werd geoefend tegen Rivo Rijssen, gespeeld tijdens de driekamp bij VCV Veenendaal en het Herman Smienk Toernooi in Geesteren werd bezocht. De voorbereiding is dus in volle gang. En komend weekend staan de eerste echtewedstrijden op het programma, te weten de bekerwedstrijden in de Reggehal in Rijssen.

Op 24 september begint officieel de competitie en de eerste wedstrijd van Dames 1 wordt thuis gespeeld in de Haambrink om 17:00 uur tegen Van Weering / Brainconsultant Donitas. U bent er toch ook bij om Dames 1 van V.V. Krekkers aan te moedigen?

Hierbij stellen wij u het team van V.V. Krekkers Dames 1 voor,  v.l.n.r. op de foto:

Govert Homburg (manager), Maureen Lesker, Britt Hoek, Floor Veldscholten, Eline van Heijningen, Sam Kroezen, Marcel Veneklaas (trainer, coach), Anouk van der Wal, Marèll Oude Avenhuis, Wiepie de Haan, Karin Scholten en Eline Goossen (ontbrekend op de foto Kim Tibbe, assistent coach).