GERANIUMACTIE 2017! JIJ STEUNT KREKKERS TOCH OOK?


Geplaatst op 13 februari 2017
Categorie: Nieuws

Beste leden, vrijwilligers en betrokkenen,

Net als voorgaande jaren houden we ook dit jaar de geraniumactie. Er zijn enkele aanpassingen gedaan. Naast de staande- en hanggeraniums zijn er dit jaar ook wandhangers te koop. De geraniums kosten, net als voorgaande jaren, €1,25 per stuk.

Dit jaar is er een aanbieding, namelijk 10 geraniums voor €11.

images

De wandhanger kost €12,50.

geranium 2

Als je de bestellingen opneemt, is het de bedoeling dat er direct betaald wordt, zodat de bezorging snel kan worden afgehandeld.

De geraniums worden op zaterdag 13 mei, op het adres bezorgd dat op het formulier wordt aangegeven (in een straal van 4 km rondom Harbrinkhoek/Mariaparochie).

De formulieren worden in de week van 27 februari op de training uitgedeeld. Extra formulieren kopiëren om meer te verkopen is geen probleem! Uiteraard kun je ook extra formulieren ophalen bij iemand van de organisatie.

Je hebt tot 18 maart om zoveel mogelijk te verkopen. Dan moeten alle geraniumformulieren binnen zijn op een van de adressen die vermeld staan op het formulier, zodat wij de bestelling bij de kweker door kunnen geven.

Wil je zaterdag 13 mei helpen de bloemen rond te brengen, geef je dan op via geraniumactie@krekkers.nl! Het belooft wederom een gezellige dag te worden.